Leuke en betaalbare collecties voor hem, voor haar en op het werk.

Fashion & Botox – Special donderdag 28 maart

Met het concept ‘Fashion &’ biedt Marion Mode doorlopend exclusieve specials aan waarbij we samenwerken met andere lokale ondernemers. Persoonlijke styling vanuit Marion Mode staat centraal gecombineerd met een goed verzorgd hapje en drankje en een wisselend thema in samenwerking met een collega-ondernemer. We zetten ook altijd een leuke goodiebag op deze avonden klaar. Kortom; een compleet verzorgde én verrassende avond voor jou en je vriendinnen, collega’s, familie. Deze avonden worden georganiseerd op inschrijving en met een maximum aantal van 15 deelnemers per keer. De kosten bedragen per avond €12,50.

Fashion& Botox – donderdag 28 maart

 • 19.00 – Welkom met een heerlijk glaasje bubbels en de lekkerste amuses
 • 19.30 – 21.30 – Persoonlijke styling door het team van Marion Mode
 • 19.30 – 21.30 – Uitleg over botox-behandelingen en 1-0p-1 adviezen door Saskia Wijenbergh, esthetisch arts. Indien gewenst kan er ter plaatse deze avond een botox-behandeling gedaan worden en wordt er 10% korting gegeven op de behandeling.

  Botox® (Botuline Toxine type A) van  Allergan is een injectievloeistof die overactiviteit van spieren vermindert.  Inspuiten van Botox® zorgt ervoor dat de spieren zich ontspannen en de rimpels in de huid verdwijnen. Een kleine hoeveelheid van de stof Botox® wordt geïnjecteerd in het te behandelen gebied. Deze injecties zijn zeer eenvoudig te plaatsen door een daartoe opgeleid arts. Ze zijn volkomen veilig en vrijwel pijnloos, er is geen verdoving nodig en onmiddellijk na de behandeling kunt u weer naar huis om uw normale dagelijkse bezigheden te hervatten. [/vc_column_text]

  Welk resultaat kan u verwachten? Uw huid zal veel gladder zijn; de hinderlijke fronsrimpels of horizontale lijnen op het voorhoofd en de kraaienpootjes zijn verdwenen of verzacht. Dat bezorgt u een jeugdig en wellicht minder zorgelijk uiterlijk. Het effect van een Botox®-behandeling ziet u na 3 tot 10 dagen en houdt ongeveer 3 tot 4 maanden aan. De mate en duur van effect verschilt uiteraard enigszins van persoon tot persoon. Na deze tijd kan opnieuw behandeld worden, waarbij de behandelfrequentie over het algemeen iets afneemt. 

 • 21.30 – We zwaaien jullie uit met een leuke goodiebag!

Inschrijven voor Fashion& Botox?

 1. Mail naar info@marionmode.com en meld je aan voor Fashion& Botox op donderdag 28 maart.
  Vermeld je naam en het aantal personen waarmee je wenst te komen.
 2. Maak het bedrag van €12,50 per persoon over naar IBAN: RABO NL15 RABO 01 31 83 13 21
  Ten name van Marion Mode en onder vermelding van “Fashion& Botox”.
 3. Marion Mode mailt je na ontvangst van de betaling de bevestiging van de inschrijving.

Voor vragen mag je altijd contact met ons opnemen via bovenstaand e-mailadres of bellen naar: 043 – 363 70 05.
We verheugen ons op je/jullie komst!

Liefs,
Team Marion Mode

 

Reacties vanuit Facebook

reactie(s)

Marion

Al 23 jaar is Marion de enthousiaste eigenaresse van de zaak. Marion kent met haar jarenlange ervaring haar klanten door en door. Zij weet als geen ander hoe zij haar klanten kan verrassen met nieuwe modetrends. Haar optimisme, doorzettingsvermogen en passie voor het vak kenmerken de sfeer en het warme imago van de winkel.