Leuke en betaalbare collecties voor hem, voor haar en op het werk.

geisha
Zoso
tramontana
street one
para mi
no excess
NickJean
matinique
Lizzy & Coco
ledub
haupt
giordano
GARAGE CLOTHING COMPANY
expresso
esqualo
enjoy-womenswear
casa moda
Carter & Davis Clothing

Para Mi

Bekijk hier de collectie van het merk Para Mi. Pasvorm, comfort en kwaliteit. Para Mi ontwerpt en produceert perfecte passende, comfortabele en kwalitatief hoge damesbroeken met een eigentijdse look-en-feel.

Baileys & Giordano

Verweij is een Nederlandse fabrikant, actief sinds 1955 en brengt onder het label ‘Baileys’ kwalitatief en hoogwaardige kleding op de markt: pullovers, sweaters en vesten maar ook polo’s en tshirts. Deze zijn ideaal te combineren met de casual shirts van de Amsterdamse fabrikant ‘Giordano’.

Expresso

Expresso Fashion is een Nederlands modemerk met een duidelijk eigen handschrift en een uitgesproken vrouwelijke signatuur. Elk jaar brengen zij 8 unieke collecties uit.

EsQualo collectie

Het Spaans klinkende merk ‘EsQualo’ is een Nederlands merk dat in 2012 haar weg heeft gevonden naar de modewereld. EsQualo staat garant voor stijlvolle mode, unieke items met een perfecte pasvorm.

Tramontana

De Tramontana vrouw houdt van de veelzijdige collecties van Tramontana. Dit unieke merk zorgt er namelijk voor dat je tijdens elke gelegenheid goed voor de dag komt. Een diner? Een feestje? Een casual- of werkdag? Met Tramontana ben je verzekerd van een compliment!

.

K Design

Elegant, vrouwelijk en met een opvallende touch: dat is het kenmerk van deze modieuze vrouwenlijn!

No Excess

No Excess is een kledingmerk met een herkenbare en hippe stijl voor mannen. Bij No Excess kunnen mannen terecht die modebewust zijn, oog voor detail hebben, op zoek zijn naar kwaliteit en graag een goede pasvorm willen.